skip to Main Content

Acne behandelen wij met zorg

Helaas heeft ruim 40% van de pubers rond het vijftiende levensjaar zodanig acne dat hulp gewenst is. Acne kan een enorme impact hebben op iemand.

Ik heb het zelf ervaren met mijn dochter. Ze was onzeker, ze wilde niet meer onder de mensen komen, ze verborg haar gezicht achter haar haar en haar huid deed pijn. Door de acne was ze zichzelf niet meer. Dit was de reden om mij in het behandelen van acne te specialiseren.

Afhankelijk van uw polis, komen mijn acnebehandelingen in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Wat mag ik van een acnebehandeling verwachten?

Tijdens de behandeling wordt de huid diep gereinigd. Dit verwijdert oppervlakkig vuil en dode huidcellen welke poriën verstoppen. Daarnaast wordt een dieptereiniging uitgevoerd waarbij zo veel mogelijk onzuiverheden uit de huid worden verwijderd.
Met een voedend masker wordt de huid weer gekalmeerd, waardoor roodheid en een brandend gevoel verminderen. Afsluitend ontvang je een passend advies over de verzorging en producten die jou het beste helpen.

Bindweefselmassage
de natuurlijke face-lift!

Naarmate we ouder worden neemt de productie van collageen in onze huid af en vertraagt de stofwisseling. Hierdoor zijn celwanden niet in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Dit geeft de huid een vale teint, zij raakt verslapt en rimpels worden meer zichtbaar.

bindweefselmassage 1

Wat mag ik van een bindweefselmassage verwachten?

Door middel van een speciale massagetechniek wordt op de middelste laag van de huid gewerkt en de doorbloeding gestimuleerd. De massage zorgt voor een reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. De fibroblasten (bindweefselcellen) worden gestimuleerd collageen aan te maken om de huidconditie te verbeteren. Verklevingen opgebouwd uit afvalstoffen worden los gemasseerd en de doorbloeding wordt geoptimaliseerd.

Maak gerust een afspraak om jouw huid in kaart te brengen en te kijken welke behandeling het beste aansluit.

Back To Top