skip to Main Content

Behandelen van Grove poriën

Iedere huid heeft poriën, maar bij de meeste mensen zie je ze amper. In sommige gevallen zijn poriën vergroot. Dit komt vaak voor bij mensen met een vette huid. Deze zogeheten grove poriën zitten vooral op de neus, voorhoofd en wangen. Veel mensen vinden het vervelend als ze last hebben van grove poriën. Heb je er ook last van? Lees wat een Dermalogica-behandeling van Improve my Skin voor je kan betekenen.

Mogelijke oorzaak grove poriën

Heb je last van grove poriën? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het komen doordat je poriën verstopt zitten als je huid teveel talg afscheidt of jij teveel make-up gebruikt. Een andere mogelijke oorzaak van grove poriën is huidveroudering. Naarmate je ouder wordt, neemt de hoeveelheid collageen af. En worden de poriewanden slapper. Die rekken vervolgens op als ze vervuild raken. Een goede huidverzorging met de juiste producten is dus essentieel om grove poriën te voorkomen en verminderen.

Grove poriën verminderen

Voel jij je onzeker over jouw huid en wil je graag grove poriën verminderen? Ik help jou daar graag bij. Het is daarbij van groot belang dat je jouw huid de juiste verzorging biedt. Hoe die eruit ziet? Daar komen we achter door middel van een gratis facemapping tijdens onze eerste afspraak. Aan de hand van deze huidanalyse stel ik de beste behandeling voor jouw huid samen. Eentje die uniek en persoonlijk is.

Maak gerust een afspraak in de schoonheidssalon om jouw huid in kaart te brengen en te kijken welke behandeling het beste aansluit om jouw huidprobleem te verhelpen.

Back To Top