skip to Main Content

Behandelen van grove poriën

Iedere huid heeft poriën maar bij de meeste mensen zie je ze amper. In sommige gevallen zijn poriën vergroot. Dit komt vaak voor bij mensen met een vette huid. Deze zogeheten grove poriën zitten vooral op de neus, het voorhoofd en de wangen. Veel mensen vinden het vervelend als ze last hebben van grove poriën. Lees wat een behandeling van Improve my Skin voor je kan betekenen.

Mogelijke oorzaak grove poriën

Heb je last van grove poriën? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zo kunnen je poriën verstopt zitten als je huid teveel talg afscheidt of je teveel make-up gebruikt. Een andere mogelijke oorzaak is huidveroudering. Met de jaren neemt de hoeveelheid collageen af en wordt de poriewand slapper. Deze rekt vervolgens op als de porie vervuild raakt. Een goede huidverzorging met de juiste producten is dus essentieel om grove poriën te voorkomen en verminderen.

Grove poriën verminderen

Voel jij je onzeker over jouw huid en wil je graag grove poriën verminderen?  Het is van groot belang dat je jouw huid de juiste verzorging biedt. Daar komen we achter door middel van een huidanalyse tijdens onze eerste afspraak. Aan de hand hiervan stel ik de beste behandeling voor jouw huid samen.

Maak gerust een afspraak om jouw huid in kaart te brengen en te kijken welke behandeling het beste aansluit om jou te helpen.

Back To Top