skip to Main Content

Improve my Skin
Behandelingen met precisie

Ik ben Astrid en ik heb altijd interesse gehad in huidverzorging. Voornamelijk omdat de huid bepalend kan zijn voor je zelfvertrouwen. Met professionele behandelingen en het juiste productgebruik thuis bereiken we het optimale resultaat.

Werken met toewijding, liefde en aandacht vind ik belangrijk. Ik volg mijn hart en word heel blij van tevreden klanten. Ik vind het heel belangrijk dat je volledig ontspant tijdens mijn behandeling. Niet alleen omdat het soms fijn is om even weg te zijn uit de dagelijkse hectiek maar ook omdat ontspanning zorgt voor betere kwaliteit en resultaten.

Schoonheidssalon in Aerdenhout

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste met de specialisaties acne en bindweefselmassage. Ik werk met de professionele merken DÉCAAR  en Botanical Beauty. Geef jouw huid, zintuigen en lichaam de kans om volledig te ontspannen en opnieuw op te laden in een behandeling. Zo bied ik geschikte behandelingen voor ieder huidtype en naar behoefte van mijn klanten.

Bekijk de behandelingen

Schoonheidssalon in Aerdenhout

Mijn schoonheidssalon Improve My Skin is gevestigd in Aerdenhout. In mijn schoonheidssalon neem ik alle tijd voor jou. Iedere huid is anders en heeft een andere behandeling nodig. Daarom plan ik ruim de tijd in voor mijn klanten. Ik pas mijn behandeling volkomen aan op jouw wensen en voorkeuren.

Huidverbetering met professionele merken

DÉCAAR producten worden gemaakt van actieve, natuurlijke ingrediënten die huidverbeterend werken. Botanical Beauty is van Nederlandse bodem en 100% natuurzuiver en biologisch met als motto: “If you can’t eat it, don’t put it on your skin.” De brede lijnen van deze merken en professionele skin treatments zijn gericht op echte huidverbetering.

Bekijk de tarieven

Iedere huid is anders

Werken als schoonheidsspecialiste is voor mij nooit routine. Dat kan niet, want elke huid is anders en vraagt om een andere benadering. Daarom pas ik de behandelingen speciaal aan op jouw huid. Geen gehaaste behandeling; in alle rust brengen we jouw huidconditie op peil. Zo verbeteren we niet alleen je huid, maar ook je stemming en stressniveau.

Scholing als 

schoonheidsspecialist

Ik ben als schoonheids-specialiste nooit uitgeleerd en volg regelmatig trainingen en workshops. Uiteraard ben ik ANBOS-geregistreerd, waarmee ik kwaliteit en professionaliteit garandeer. Acne behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding. Bekijk uw polis of neem contact op met uw zorgverzekeraar voor de details.

Back To Top