Skip to content

Improve my Skin
Behandelingen met precisie

Ik ben Astrid en ik heb altijd interesse gehad in huidverzorging. Voornamelijk omdat de huid bepalend kan zijn voor je zelfvertrouwen. Met professionele behandelingen en het juiste productgebruik thuis bereiken we het optimale resultaat.

Werken met toewijding, liefde en aandacht vind ik belangrijk. Ik volg mijn hart en word heel blij van tevreden klanten. Ik vind het heel belangrijk dat je volledig ontspant tijdens mijn behandeling. Niet alleen omdat het soms fijn is om even weg te zijn uit de dagelijkse hectiek maar ook omdat ontspanning zorgt voor betere kwaliteit en resultaten.

Schoonheidssalon in Hillegom

Ik ben gediplomeerd huidspecialist met de specialisaties acne en bindweefselmassage. Ik werk met de professionele merken DÉCAAR, Lakshmi en Botanical Beauty. Geef jouw huid, zintuigen en lichaam de kans om volledig te ontspannen en opnieuw op te laden in een behandeling. Zo bied ik geschikte behandelingen voor ieder huidtype en naar behoefte van mijn klanten. 

Huidverbetering
Met een professioneel merk

DÉCAAR producten worden gemaakt van actieve, natuurlijke ingrediënten die huidverbeterend werken. De brede lijn van dit merk en de professionele skin treatments zijn gericht op echte huidverbetering.

Bezoek onze webwinkel en geniet van onze producten.

Iedere huid
is anders

Werken als huidspecialist is voor mij nooit routine. Dat kan niet, want elke huid is anders en vraagt om een andere benadering. Daarom pas ik de behandelingen speciaal aan op jouw huid. Geen gehaaste behandeling; in alle rust brengen we jouw huidconditie op peil. Zo verbeteren we niet alleen je huid, maar ook je stemming en stressniveau.

Scholing
als schoonheidsspecialist

Ik ben als huidspecialist nooit uitgeleerd en volg regelmatig trainingen en workshops. Uiteraard ben ik ANBOS- en SKIN-geregistreerd, waarmee ik kwaliteit en professionaliteit garandeer. Acne behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding. Bekijk uw polis of neem contact op met uw zorgverzekeraar voor de details.

Back To Top