skip to Main Content

Behandelen van huidveroudering- en verslapping

Niet schrikken, maar vanaf de leeftijd van circa 25 jaar worden de eerste tekenen van huidveroudering al zichtbaar aan het huidoppervlak. Het begint bij de fijne lijntjes en in de loop van de jaren gaat dit over in rimpels, volumeverlies en verlies van dichtheid. Gelukkig kun je huidveroudering tot op zekere hoogte beheersten met een holistische, preventieve aanpak.

Goede verzorging is essentieel tegen huidveroudering

Elke dag krijgt je huid te maken met interne en externe factoren die invloed hebben op de huid en huidveroudering. Een gezonde levensstijl helpt al enorm tegen huidveroudering. Maar ook de juiste en dagelijkse huidverzorging is een essentieel onderdeel van aanpak tegen alle tekenen van huidveroudering. Denk aan tekenen als huidverslapping, verlies van volume, rimpels in het gezicht en aanverwante zaken zoals door leeftijd veroorzaakte dehydratatie of een gevoelige rijpere huid.

Wij helpen huidveroudering- en verslapping tegengaan

Huidveroudering vertragen? Dan is het belangrijk dat je de juiste producten met de juiste ingrediënten gebruikt. Producten die gericht zijn op cel vernieuwing, waardoor huidveroudering vertraagd wordt. Ik werk met krachtige hoog gedoseerde en natuurlijke producten van Dermalogica die gericht zijn op huidresultaat. Hierdoor treden er verbeteringen op in hoe je huid eruit ziet en voelt.

Improve my Skin:
geeft jouw huid wat extra hulp

Heb je last van huidveroudering of huidverslapping? Kan jouw huid wel wat extra hulp gebruiken? Improve my Skin helpt je graag. Voordat ik met een Dermalogica-behandeling start, krijg je eerst een facemapping huidanalyse. Aan de hand daarvan kan ik de geschikte behandeling voor je samenstellen. Als je de schoonheidssalon uitloopt, voelen jij én je huid je gegarandeerd een paar jaartjes jonger.

Maak gerust een afspraak in de schoonheidssalon om jouw huid in kaart te brengen en te kijken welke behandeling het beste aansluit om jouw huidprobleem te verhelpen.

Back To Top