Skip to content

Huidveroudering- en verslapping
behandelen met succesvol resultaat

Niet schrikken, maar vanaf de leeftijd van circa 25 jaar worden de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar aan het huidoppervlak. Het begint bij de fijne lijntjes en in de loop van de jaren gaat dit over in rimpels, volumeverlies en verlies van dichtheid. Gelukkig kun je huidveroudering tot op zekere hoogte beheersen met een holistische, preventieve aanpak.

Bezoek onze webwinkel en geniet van onze producten.

Goede verzorging
is essentieel tegen huidveroudering

Elke dag krijgt je huid te maken met interne en externe factoren die invloed hebben op de huid en huidveroudering. Een gezonde levensstijl helpt al enorm tegen huidveroudering. Maar ook de juiste dagelijkse verzorging is belangrijk voor de behandeling van tekenen van huidveroudering. Daarbij kun je denken aan tekenen als verslapping, verlies van volume, rimpels in het gezicht, door leeftijd veroorzaakte dehydratatie of een gevoelige rijpere huid.

Wij helpen
bij het vertragen van huidveroudering

Huidveroudering vertragen? Dan is het belangrijk dat je de juiste producten met de juiste ingrediënten gebruikt. Producten die gericht zijn op celvernieuwing waardoor huidveroudering wordt vertraagd. Ik werk met krachtige hooggedoseerde en natuurlijke producten van DÉCAAR en Botanical Beauty. Deze zijn speciaal bedoeld voor het behalen van de gewenste resultaten.

Extra hulp

Heb je last van huidveroudering of huidverslapping? Kan jouw huid wel wat extra hulp gebruiken? Improve my Skin helpt je graag. Voordat ik met een behandeling start, krijg je eerst een facemapping huidanalyse. Aan de hand daarvan kan ik de geschikte behandeling voor je samenstellen. 

Back To Top