skip to Main Content

Aangepaste huidbehandeling
op jouw huidprobleem.

Heb je last van huidproblemen en ben je op zoek naar een passende behandeling? Bij Improve my Skin kun je terecht voor unieke en persoonlijke Dermalogica-behandelingen. Omdat iedere huid anders is, begin ik iedere behandeling met een uitgebreide huidanalyse.

Een zogenaamde facemapping. Op basis daarvan stel ik een behandelplan op en krijg je advies over de behandelingen en producten die het beste resultaat geven bij jouw huidconditie.

Huidbehandelingen van
Improve my Skin

Pro Skin 30 huidbehandeling

De Pro Skin 30 is een gepersonaliseerde huidbehandeling die gericht is op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. De huidbehandeling is geschikt voor elk type huidprobleem. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, of huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt apparatuur ingezet.

Pro Skin 60 huidbehandeling

Heb je last van huidproblemen en ben je op zoek naar een passende behandeling? Bij Improve my Skin kun je terecht voor unieke en persoonlijke Dermalogica-behandelingen. Omdat iedere huid anders is, begin ik iedere behandeling met een uitgebreide huidanalyse.

  • Dubbele reiniging
  • Facemapping
  • Exfoliatie
  • Extracties
  • Massage
  • Deep treatment (masker)
  • Dag verzorging

De basis van mijn huidbehandeling en mijn producten van Dermalogica zijn compleet afgestemd op de gezondheid van de huid.

microdermabrasie1

Microdermabrasie in Pro skin 60 huidbehandeling

Wil je gaan voor een optimaal effect? Dan raad ik je aan te kiezen voor de Pro skin 60 huidbehandeling inclusief microdermabrasie. Wat dat precies is? Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. Door middel van kleine roestvrijstalen met diamant belegde kopjes verwijdert het de bovenste huidlaag waardoor ingrediënten van producten dieper in de huid worden opgenomen.

Dit doet microdermabrasie met jouw huid

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is je bovenste huidlaag. Microdermabrasie verwijdert een laagje van je opperhuid. Hierdoor is de huid beter in staat om werkstoffen op te nemen, waardoor deze meer effect hebben in de huid. Daarnaast krijgt de huid een betere doorbloeding, wat de aanmaak van nieuwe cellen stimuleert. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid voelt na de microdermabrasie behandeling veel gladder aan en ziet er egaler en mooier uit.

Maak gerust een afspraak in de schoonheidssalon om jouw huid in kaart te brengen en te kijken welke behandeling het beste aansluit om jouw huidprobleem te verhelpen.

Back To Top