Skip to content

Gezichtsbehandelingen
van Improve my Skin

Wij bieden verschillende huidverbeterende behandelingen aan waarbij volledige ontspanning centraal staat. Ook bieden wij een natuurlijke algenpeeling, microdermabrasie, acne behandelingen, bindweefselmassage en andere huidverbeterende peelings aan. De behandeling wordt volledig aangepast op jouw persoonlijke huidconditie en wensen. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van de beste  producten en, indien gewenst, professionele apparatuur.

DÉCAAR 
Algen Peeling

De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. De peeling werkt van binnen naar buiten. De huid wordt in diepere lagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. De Algen peeling is een echte anti-aging behandeling: de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

Bezoek onze webwinkel en geniet van onze producten.

Gepersonaliseerde
Gezichtsbehandelingen

Ben je op zoek naar een passende behandeling? Bij Improve my Skin kun je terecht voor unieke en persoonlijke behandelingen. Omdat iedere huid anders is, begin ik jouw behandeling met een uitgebreide huidanalyse.

Op basis daarvan stel ik een behandelplan op. Ik gebruik de juiste ingrediënten waar jouw huid op dat moment behoefte aan heeft. Na de behandeling krijg je advies over de producten voor thuisgebruik die het beste resultaat geven.

Boost my Skin Treatment By DÉCAAR

Tijdens de Boost my Skin Treatment wordt de huid intensief gereinigd en voorzien van geconcentreerde werkstoffen. Deze 70 minuten treatment is een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat.  De treatment wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw huidconditie en wensen. Als afsluiting ontvang je een passende huidverzorging en advies over welke DÉCAAR verzorgingsproducten het beste bijdragen aan jouw skincare doelen. Het resultaat is een diep gereinigde huid, waardoor grove poriën, ontstekingen en oneffenheden zichtbaar zijn afgenomen. Een huid die straalt van gezondheid en vitaliteit. 

Back To Top