skip to Main Content

Gepersonaliseerde huidbehandeling

Ben je op zoek naar een passende behandeling? Bij Improve my Skin kun je terecht voor unieke en persoonlijke behandelingen. Omdat iedere huid anders is, begin ik jouw behandeling met een uitgebreide huidanalyse.

Op basis daarvan stel ik een behandelplan op. Ik gebruik de juiste ingrediënten waar jouw huid op dat moment behoefte aan heeft. Na de behandeling krijg je advies over de producten voor thuisgebruik die het beste resultaat geven.

Kijk alstublieft hier voor de ervaringen van mijn gewaardeerde klanten.

Huidbehandelingen van Improve my Skin

Wij bieden verschillende huidverbeterende behandelingen aan waarbij volledige ontspanning centraal staat.

Ook bieden wij een natuurlijke algenpeeling, oxygen treatment, microdermabrasie, acne behandelingen, bindweefselmassage en andere huidverbeterende peelings aan.

De behandeling wordt volledig aangepast op jouw persoonlijke huidconditie en wensen. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van de beste  producten en, indien gewenst, professionele apparatuur.

Algen Peeling by DÉCAAR 

De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. De peeling werkt van binnen naar buiten. De huid wordt in diepere lagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken.  De Algen peeling is een echte anti-aging behandeling: de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender. 

Oxygen Treatment by DÉCAAR 

Tijdens de DÉCAAR Oxygen treatment wordt de huid voorzien van zuurstof in de vorm van perfluorcarbon. Hoe meer zuurstof er in de huid aanwezig is, hoe mooier, jeugdiger en stralender de huid eruitziet. Perfluorcarbon is ontwikkeld door wetenschappers die op zoek waren naar een vervangingsmiddel voor bloed. Perfluorcarbon bootst menselijke bloedcellen na. Hoe rijker het lichaam is aan bloedcellen, hoe meer zuurstof er getransporteerd wordt. Perfluorcarbon voorziet het weefsel van extra zuurstof waardoor de opname van andere werkstoffen wordt bevorderd. Perfluorcarbon heeft het vermogen om tot 49% van zijn volume op te nemen aan zuurstof.

Maak gerust een afspraak om jouw huid in kaart te brengen en te kijken welke behandeling het beste aansluit.

Back To Top