skip to Main Content

Acne

Heb jij of je kind last van acne of puistjes in het gezicht?

Huidveroudering

Heb je last van huidveroudering of huidverslapping?

Pigmentvlekken

Hyperpigmentatie of pigmentvlekken in je gezicht?

Droge huid

Heb je last van een extreem droge huid in je gezicht?

Grove poriën

Ben je onzeker over je huid en wil je grove poriën verminderen?

Huidproblemen in het gezicht
Improve my Skin behandeld jouw gezicht met zorg

Een huidprobleem kan een flinke impact hebben op je dagelijkse leven. Het maakt je onzeker en je voelt je niet meer prettig in je eigen lichaam. Herken je dat, dat je niet graag meer in de spiegel kijkt? Of het gevoel hebt dat iedereen de hele tijd naar je kijkt?

Vaak valt dat reuze mee, maar het is lastig om dat uit je hoofd te zetten. Soms worden huidproblemen een obsessie en dat is niet goed. Stress maakt het probleem soms erger. Ik ga je helpen en breng jou en je huid weer tot rust.

huidproblemenacne

Verschillende huidproblemen

Droogte, roodheid, een onzuivere huid, een vette huid, een gevoelige huid of hyperpigmentatie: het zijn allemaal huidproblemen die veel voorkomen. En iedere huid heeft hiervoor een unieke behandeling nodig. Sommige huidproblemen zijn aangeboren, anderen ontstaan bijvoorbeeld door ongezonde voeding, vochtgebrek, hormonen of blootstelling aan teveel Uv-stralen. Bij Improve my Skin kijken we samen naar jouw huid om te bepalen welke behandeling het beste aansluit. We analyseren bij elke vervolg afspraak jouw huid opnieuw en passen hier de volledige behandeling op aan.

Acne behandeling

Acne is een vervelende, zichtbare aandoening op het gezicht, de rug en de borst. Een goede verzorging en huidverbeterende behandelingen verminderen de acne, voorkomen blijvende littekens en brengen de huid weer in balans.

Meer informatie over Acne

Behandeling met huidproblemen

Voordat ik overga tot een behandeling analyseer ik eerst zorgvuldig de huid en het huidprobleem. Vervolgens pas ik jouw behandeling daarop aan. Zo pakken we het huidprobleem bij de bron aan.

Meer informatie over onze Behandelingen

Maak gerust een afspraak in de schoonheidssalon om jouw huid in kaart te brengen en te kijken welke behandeling het beste aansluit om jouw huidprobleem te verhelpen.

Back To Top